Schrijf een review over onze fotocursus

Schrijf een review over onze Online Cursus Digitale Fotografie

Wilt u laten weten wat u van onze cursus fotografie vindt? Met uw feedback weten toekomstige cursisten wat ze kunnen verwachten. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 72 reviews)
5 sterren64%
4 sterren35%
3 sterren1%
2 sterren0%
1 ster0%
Rated 5 out of 5

Fantastische cursus, heel informatief. Veel bijgeleerd door zowel de video’s als de cursusboek. Eerste klas lesgevers.

Dank u wel !

Frank de Wulf
Rated 5 out of 5

Super cursus met veel goede en praktische tips. Zelf heb ik er enorm veel van opgestoken en de video’s zijn erg fijn om naar te kijken en te luisteren. Alles is heel duidelijk uitgelegd. Kortom geweldig!!!

Peggy Bomans
Rated 5 out of 5

Ik vond de cursus heel compleet. Naar mijn idee worden alle facetten voor een beginnen fotograaf behandeld. Ik vind het prettig dat ik alle tijd kon nemen om door alle hoofdstukken heen te gaan. Ook is het een prettig idee dat het cursus materiaal beschikbaar blijft. Nu is de belangrijkste volgende stap, op pad gaan en foto’s maken! Bedankt voor de inspiratie.

Tjakko Offenga
Rated 5 out of 5

Nu ik mijn loopbaan heb afgerond ben ik gestart met fotografie . Ben heel wat wijzer geworden en vind de cursus een prima start goed uitgelegd en fijn beeldmateriaal .Had hier in België ook al online cursus gevolgd maar moet eerlijk toegeven dat deze er bovenuit steekt veel beter uitgelegd.

Hubert de Mey
Rated 5 out of 5

Zeer professioneel en goed in de opbouw.

Hans Wansart