Schrijf een review over onze fotocursus

Schrijf een review over onze Online Cursus Digitale Fotografie

Wilt u laten weten wat u van onze cursus fotografie vindt? Met uw feedback weten toekomstige cursisten wat ze kunnen verwachten. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (26). Daar zijn we trots op!
5 sterren69%
4 sterren27%
3 sterren4%
2 sterren0%
1 ster0%
5,0 rating

TOP! Fijne duidelijke cursus, met veel extra lesstof naast de filmpjes.

Donna van der Horst
5,0 rating

Nu ik mijn loopbaan heb afgerond ben ik gestart met fotografie . Ben heel wat wijzer geworden en vind de cursus een prima start goed uitgelegd en fijn beeldmateriaal .Had hier in belgie ook al online cursus gevolgd maar moet eerlijk toegeven dat deze er bovenuit steekt veel beter uitgelegd

Hubert de Mey
5,0 rating

Verrijkende, duidelijk uitgelegde cursus. Complete initiatie in de rijke wereld van de fotografie! Duidelijk en aangenaam om volgen – geen droge theorie, maar a.d.h van film en vele foto’s blijft men geboeid volgen. Had reeds verschillende opleidingen genoten, maar toch nog van vele dingen een grondige background-uitleg gekregen. Vele tips & tricks waar men in praktijk iets kan mee gaan doen. Ik ben lovend – een aanrader!!

Franky Lasoen
5,0 rating

Een aanrader. Voor mij als beginnende fotograaf is er een heel nieuwe wereld opengegaan. Heel duidelijke tips in een verstaanbare taal ga ik zeker in praktijk proberen te brengen.

Ludo Adriaenssen
5,0 rating

Super. Heerlijke cursus om je eerste stappen in fotografie te zetten.
Ik ben er nog lang niet, maar ik heb met deze cursus ontzettend veel geleerd en heb nu al een heel andere kijk op mijn omgeving.

Ursula van der Velden